Mbledhja e të dhënave personale nga patronazhistët, PS dhe Edi Rama paditen në SPAK

Padi për Partinë Socialiste pak muaj pas zgjedhjeve për çështjen e patronazhistëve.

162 qytetarë të Qarkut të Tiranës, përfaqësuar nga organizata rinore GUXO, padisin në SPAK, Partinë Socialiste dhe drejtuesit e saj për mbledhjen, përpunimin dhe përhapjen e paligjshme tek patronazhistët të dhënave të tyre personale.

Depozitimi i padisë pritet të bëhet në orën 13:30 në SPAK.

Shtuar 19.07.2021 12:00

Tags: , ,