Mjekët e Maqedonisë së Veriut në protestë, kërkojnë rritje të pagës

Sot punonjësit shëndetësor në gjithë vendin kanë dal në protestë që nga ora 10:00, protesta e paralajmëruar më herët do të zgjas deri në orën 10.30.

Mantelbardhët përmes kësaj proteste do ti të shprehin pakënaqësitë e tyre.

Ndër tjera ata kërkojnë rritjen e pagave dhe kërkojnë që asnjëherë më mos të ndodhë vonesa e pagave, siç ishte rasti me pagën e muajit janar për shkak se Fondi Shëndetësor i cili si pasojë e një sulmi kibernetikë për më shumë se dhjetë ditë ishte thuajse tërësisht jo-funksional./Alsat.mk

   


Shtuar 22.02.2023 10:41