Mbyllet proçesi i numërimit në Roskovec, kush parti triumfoi

Perfundon procesi i numerimit ne bashkine e Roskovecit.

Votues ne total ne bashkine e roskovecit 25485, dhe kane votuar 11917 votues.

PS 6276

PD 4944

LSI 510


Shtuar 26.04.2021 18:49