Mblidhet Komiteti i Ekspertëve, masat anti-Covid në fuqi edhe për dy javë të tjera

Komiteti Teknik i Ekspertëve është mbledhur për një konferencë me mediat.

Kjo pasi ditën e nesërme mbaron edhe afati i masës antiqë ndalon grumbullimet memë shumë se dhjetë persona.

“Mesatarja ditore e rasteve pozitive është ulur dhe numri total i rasteve aktive gjithashtu është ulur”, tha Albana Fico.

Ndwrkohë është vendosur që masat anti-Covid të  jenë në fuqi edhe për dy javë të tjera.

Shtuar 24.03.2021 03:03