Mbledhja e qeverisë së Kosovës nis me një minutë heshtje, ndahen 50 mijë euro për familjen e policit Afrim Bunjaku

Qeveria e Kosovës ka mbajtur një minutë heshtje në nderim të heroit Afrim Bunjaku, i cili u vra nga grupi terrorist që sulmoi Policinë e Kosovës në veri.

Kryeministri Albin Kurti nisi mbledhjen e Qeverisë me nderimin e policit të rënë.

“Më lejoni që fillimisht t’ju ftoj për një minutë heshtje në nderim të rreshterit të Policisë së Kosovës, heroit të Republikës, Afrim Bunjaku, që më 24 shtator ra në krye të detyrës në mbrojte të rendit dhe ligjit, shtetit të së drejtës integritetit territorial dhe atdheut”, tha Kurti.

Gjithashtu qeveria ka ndarë 50 mijë euro për familjen e heroit Afrim Bunjaku, që ra në krye të detyrës.

Kryeministri Kurti tha se kjo shumë ndahet për t’i dalë në ndihmë familjes së rreshterit.

“Është obligim i yni që kemi përballë vetëmohimit të Afrimit që ne sadopak ta përmbushim me atë që kemi e mundemi. Do të aprovojmë vendimin për ndarjen për 50 mijë euro për t’i dalë në ndihmë familjes së Afrimit”.

Ministri i Financave Hekuran Murati tha se Qeveria çdo herë do të jetë pranë familjes


Shtuar 27.09.2023 10:47