“Rama ik”, kryeministrin nuk e lënë të qetë as në Gjirokastër: Ja doli edhe ky!

Kryeministri Edi Rama gjatë takimit të tij në Gjirokastër është përballur sërish me brohorima nga qytetarë të cilët thonë “Rama ik”.

Edhe gjatë këtij takimi, militantët dhe mbeshtetësit e opozitës I kanë ndërprerë fjalën Ramës i cili reagoi qetë duke deklaruar se priste.

“Ja doli një ‘Rama ik’ se po e prisja, gjithmonë ku ka një popull që mblidhet një popull që sheh të ardhmen ka një që thotë Rama ik.

Vazhdon koncerti në vitin 1936 dhe ai plaku ditëzi vazhdon të jetojë brenda atyre që nuk e përtypin dot simfoninë e punës sonë në të gjithë drejtimit dhe do të mbetet në historinë e këtij

 


Shtuar 17.04.2021 16:31