Ky është ekipi më i dëmtuar nga sistemi VAR (FOTO LAJM)

VAR ka sjellur kontradikta të mëdha në futbollin anglez.

Shpesh vendimet e VAR janë kritikuar dhe debatuar ashpër nga njohës të futbollit botëror.

Klubi më i dëmtuar nga sistemi VAR duket të jetë klubi londinez, Arsenal.

Sipas gazetarit të ESPN, Dale Johnson, VAR ka kthyer 9 vendime në lojë kundër Arsenal dhe vetëm 2 në favor të tyre.

Skuadër tjetër që shumë vendime kundër në lojë është edhe Liverpool e cila ka 12, por për Liverpool janë marrë edhe 7 vendime në favor të tyre.


Shtuar 29.04.2021 19:05

Tags: , ,