Kutitë e fundit edhe në Gjirokastër, si paraqitet rezultati deri më tani

Kanë mbetur edhe 26 kuti në qarkun e Gjirokastrës teksa vijon të kryesojë PS.

Deri më tani  janë numëruar 87.4% e votave, ku kryeson bindshëm PS me 55.9% të votave, duke lënë pas me diferencë të madhe PD në këtë qark, që ka marrë 28.1%. LSI duket shumë mbrapa me vetëm 13.1 %, ndërsa PSD ka marrë 1.2% të votave.

Kanë mbetur edhe 26 kuti për t’u numëruar dhe procesi përfundon në këtë qark.


Shtuar 26.04.2021 21:12