ZGJEDHJE 2021/ Durrësi mbetet mbrapa, janë numëruar vetëm 38% e votave dhe PS kryeson bindshëm

Durrësi është mbrapa qarqeve të tjera në lidhje me procesin e numërimit, ku deri më tani janë numëruar 38% e votave. PS rezulton forcë e parë me 51.8 % të votave, ndjekur nga PD me 39.9%.

LSI ka marrë vetëm 6.3%. Procesi i numërimit në Durrës nisi me 6 orë vonesë për shkak të mosmarrëveshjeve mes numëruesve, ndërsa tashmë procesi po vijon normalisht.

 


Shtuar 26.04.2021 21:13