Kundër Ramës, kush janë deputetët të cilët refuzojnë shkarkimin e Metës

Parlamenti ka miratuar sot Komisionin Hetimor për shkarkimin e presidentit Ilir Meta me 98 vota pro dhe 5 kundër.

Prej deputetëve të cilët votuan kundër ngritjes së Komisionit Hetimor për shkarkimin e Presidentit Meta janë:

Elda Hoti

Fatjona Dhimitri

Lefter Maliqi

Artur Rroshi

Adriatik Alimadhi

Kujtojmë se kjo është një nismë e nxitur nga Partia Socialiste teksa pretendohet se Presidenti i Republikës ka shkelur ligjet para dhe gjatë procesit zgjedhor.

Shtuar 7.05.2021 02:05