3 llojet e kapeleve që jo më kot, i shihni kudo në Instagram (FOTO LAJM)

Një nga aksesorët më të rëndësishme të verës pas syzeve, është kapelja. Jo vetëm që i jep pamje krejt tjetër veshjes, sado e thjeshtë të jetë, por kombinuar me krem dielli dhe maskë ju shpëton lëkurën nga rrezet e dëmshme.

Me siguri interneti ju ka dhënë një sinjal për të kuptuar se këtë sezon, kapelet janë IN më shumë se kurrë. Edhe nëse mendoni se s’jeni tip kapelesh, do ta mendoni sërish pasi të shihni modelet dhe detajet që i bëjnë kapelet e këtij viti të parezistueshme për t’i provuar.

Shtuar 7.05.2021 01:05