Koronavirusi i merr jetën gazetarit të njohur

Gazetari i njohur Arben Kosturi ka humbur betejën me koronavirusin në moshën 53-vjeçare.

Kosturi, i cili ishte kryetar i shoqatës rome “Distuni Albania” në qytetin e Korcës ishte i shtruar prej dy javësh në një prej spitaleve Covid në Tiranë.

Gjatë kësaj kohe janë bërë thirrje për mbledhjen e fondeve për kurimin e tij e Turqi, çka duket se shuma nuk është plotësuar.

Prej vitesh ka qenë aktivist i të drejtave për romët dhe egjiptianët, por nuk ka ia ka dalë që të mposhtë betejën me virusin Covid-19.


Shtuar 15.03.2021 15:33