Kjo nuk është dashuri e vërtetë: Nëse partneri juaj nuk i pranon këto tre gjëra për ju, ai nuk ju do vërtet

Ndarja është zgjidhja më e mirë.

Çdo marrëdhënie dashurie nënkupton kompromise, por ka kufij që nuk duhen kapërcyer.

Kur keni hyrë në një lidhje me partnerin tuaj, ndoshta keni qenë të vetëdijshëm për shumë gjëra rreth tij.

Duke hyrë në lidhje, ju ranë dakord me ta dhe e njëjta gjë vlen edhe për të. Ka gjëra që janë thjesht pa kompromis dhe nëse partneri juaj po ju detyron të hiqni dorë prej tyre, do të ishte një ide e mirë të rimendoni të gjithë marrëdhënien tuaj, shkruan albeu.com.

1. Qëllimet tuaja personale

Qëllimet e ndryshme janë një gjë krejtësisht e natyrshme dhe mund të kenë të bëjnë me gjëra krejtësisht të ndryshme, nga rritja e fëmijëve deri te ideja e udhëtimit më të mirë së bashku. Megjithatë, qëllimet tuaja personale nuk hyjnë në sferën e ndikimit të partnerit tuaj dhe nuk duhet. Me pak fjalë, partneri juaj nuk duhet të përpiqet të ndryshojë qëllimet tuaja të karrierës , arsimit ose suksesit.

2. Karakteri juaj

Me kalimin e kohës, ju dhe partneri juaj njiheni më mirë dhe fitoni njohuri për disa cilësi që nuk ishin shfaqur më parë, sepse nuk kishte mundësi. Është shumë mirë nëse partneri juaj dëshiron të ndahet sepse nuk i pëlqen diçka tek ju. Megjithatë, është problematike nëse ai po përpiqet t’ju ndryshojë. Duhet të qëndroni vetvetja me çdo kusht!

3. Miqtë dhe familjarët tuaj

Nëse partneri juaj përpiqet t’ju ndajë nga njerëzit e afërt, duhet të shqetësoheni. Mbani në mend se është krejtësisht mirë që ai të shprehë shqetësimin e tij nëse mendon se një nga njerëzit që njihni ka një ndikim të keq tek ju, por ai nuk ka të drejtë t’ju kushtëzojë ose t’ju pengojë të shihni dikë. Përpjekja për të kufizuar rrethin e njerëzve në të cilët jetoni është shpesh një nga shenjat që keni të bëni me një manipulues. /albeu.com/