Kërkon masë më të lehtë sigurie, Alda Klosi del sot para Gjykatës

Ish-zyrtarja e Kryeministrisë Alda Klosi pritet të dalë sot para Gjykatë për tu njohur me masën e sigurisë.

Klosi ka kërkuar masë më të lehtë sigurie.

Alda Klosi akuzohet për pastrim patash, deklarim të rremë dhe fshehje pasurie.

Ish-zyrtarja e kryeministrisë kërkon lirinë në Gjykatën e Apelit duke e argumentuar se ka 2 fëmijë të mitur dhe se ka në kujdestari edhe nënën e saj të verbër.

Sakaq Klosi përfundoi pas hekurave pas dëshmisë së pastrueses së saj Rozeta Dobi, e cili grabiti në shtëpinë e ish-zyrtares rreth 120 mijë euro. Të dyja po qëndrojnë në të njëjtin paraburgim te burgu i grave “325”./Albeu.com/