Jozefina kërkon fitoren në Shkodër: Më votoni, unë jam e djathta e vërtetë! (VIDEO)

Jozefina Topalli ka nisur fushatën në Shkodër ku ka prezantuar kandidatët e partisë që kryeson.

Kryetarja e partisë “Lëvizja Për Ndryshim”, Jozefina Topalli, prezantoi kandidatët për deputet të qarkut të Shkodrës.

Jozefina Topalli , theksoi se kryeson një parti që përfaqëson të djathtën e vërtetë.

 Pjesë nga fjala e Topallit në Shkodër:

Të gjithë këto që më rrethojnë nuk hyjnë në kategorinë e njerëzve që kërkojnë një vend të sigurtë në parlament, një karrige në pjesën e lartë, që po se patën atë fillojnë dhe zhgënjehen.

Pra pranon që të guxojë, se vetëm ai që guxon mund të kapërcejë vështirësit dhe të ja dalim për të mbyllë një fazë të rëndësishme, të një tranzicioni dhe për të hapur një fazë të re për qytetin tonë por edhe për Shqipërinë. /albeu.com/

 


Shtuar 27.03.2021 17:59