I fërkoni shpesh sytë? Ja rreziqet me të cilat mund të përballeni

Ne shpesh i fërkojmë sytë, ose sepse vuajmë nga një reaksion alergjik ose jemi të lodhur dhe të përgjumur. I fërkojmë edhe kur ndihen të thatë, ose kur hyn diçka në to, sepse fërkimi stimulon rrjedhjen e lotëve, në këtë mënyrë lubrifikon sytë e tharë dhe largon pluhurin dhe irrituesit e tjerë.


Shtuar 9.12.2023 10:31