Halit Valteri “shfrytëzon” takimin në Pallatin e Brigadave, shkrep foto me ambasadoren amerikane

Deputeti në ikje Halit Valteri ka shkrepur një foto me ambasadoren amerikane, të cilën e ka ndarë në rrjetin social “Facebook”.

Deputei i cili kaloi nga opozita në radhët e PS, ka shfrytëzuar një takim në Pallatin e Brigadave ceremonia për të festuar faktin që Shqipëria siguroi vendin si anëtare e përkohshme në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, për të “kapur” një foto me ambasadoren.

Në këtë takim morën pjesë përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Tiranë, akademikë, deputetë, ministra dhe ish-ministra të Jashtëm.


Shtuar 6.07.2021 21:38