“Hajde ulu këtu ti zonje”, Rama batuta me të zotët e shtëpisë në Shijak (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka vizituar ditën e sotme Shijakun ku ka përfunduar procesi i rindërtimit pas tërmetit tragjik të nëntorit.

Ai ka hyrë ditën e sotme një nga banesat e reja që është ndërtuar në këtë zonë dhe është ulur me të zotët e shtëpisë dhe ministrin Ahmetaj për të bërë “gëzuar” me ta.

Në një moment ai i drejtohet me batutë  atyre duke i thënë “si në shtëpinë tuj”, ndërsa gruan e shtëpisë e fton të ulet pranë tij.

 


Shtuar 27.03.2021 11:15