Fqinji i CR7: Një trafik i ngjashëm makinash u pa vetëm 3 vjet më parë dhe e dini se çfarë ndodhi (VIDEO)

Luciano Saroglia, fqinji i Cristiano Ronaldos dhe autori i videos që përjetësoi largimin e baterisë së makinave luksoze nga vila e portugezit, foli sot për mikrofonët e Radio Bianconera gjatë ‘Cose di Calcio’:

“Rreth orës 23:30 të mbrëmes dëgjuam një gjëmim bubullimash, por na janë mësuar veshët me të sepse CR7 shpesh del me makinat e tij dhe më pas kalon nën dritaret tona.

Këtë herë, megjithatë, ulërima nuk ishte vetëm një, ne pamë këto dy kamionë nga Lisbona duke ngarkuar këto makina.

Dhe gjithashtu mund të shihet në video CR7 që ndoqi gjithçka. Nëse nuk ishte ai në rastin më të mirë, ishte vëllai që i ngjan shumë atij.

Është hera e parë që ngarkohen kështu, e kundërta ndodhi tre vjet më parë kur këto makina u sollën në Torino. Nuk kishte ndodhur kurrë në këto vite. Tre vjet më parë, mbërritja e veturave parashikonte mbërritjen e CR7 në Torino, më duket e vështirë që po lëviz për në Vinovo, për shembull.

Ai nuk do të kishte thirrur dy kamionë nga Lisbona. Unë jam tifoz i Torinos, kështu që nuk kisha asgjë për të bërë në atë kohë”.

 

Shtuar 17.05.2021 09:05

Tags: , ,