Elbasani harron COVID-in, qytetarët mbushin rrugët plot

Edhe këtë ditë verë në Elbasan, ashtu si çdo 14 Mars qytetarët kanë mbushur rrugët plot.

Shqetësues është fakti se qytetarët janë grumbulluar duke shtuar rrezikut e infektimit me koronavirus.

Një pjesë e mirë e tyre janë dhe pa maska teksa ecin në qendrën e Elbasanit pa rrespektuar distancën sociale. Edhe pse ka një shtim të patrullave për monitorimin e situatës në terren kjo duket thuajse e pamundur./albeu.com


Shtuar 14.03.2021 10:41

Tags: