E vendos Gjykata, shkarkohet Voltana Ademi!

Gjykata ka legjitimuar shkarkimin e Voltana Ademit nga drejtimi i Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë duke pranuar regjistrimin e organeve të reja drejtuese të saj.

Gjykata ka vendosur që të pranojë kërkesën e depozituar nga kryebashkiaku Ndreu për regjistrimin e këtyre ndryshimeve duke i hapur rrugë funksionimit normal të Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë.

Me vendimin datë 31.08.2021, mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës së Bashkive vendosi shkarkimin e Voltana Ademit, si Kryetare e SHBSH-së.

Në vend të saj u zgjodh kryebashkiaku i Lezhës, Pjerin Ndreu si Kryetar i ri i Shoqatës, ndërsa nënkryetar u zgjodhën Alma Hoxha, Kryetare e Bashkisë Përmet dhe Ilir Xhakolli Kryetar i Bashkisë Pogradec.

Komiteti i ri Drejtues të përbërë nga: Lezhë; 2) Mat, 3) Klos; 4) Shkodër: 5)Përmet; 6) Dropull: 7) Pogradec; 8) Kukës: 9) Vau Dejës; 10) Kamëz; 11) Vorë; 12) Selenicë; 13) Devoll; 14) Mallakastër: 15) Tropojë.


Shtuar 15.09.2021 19:55