E rëndë/ Konflikt në familje, tre të vrarë, mes tyre dhe një fëmijë

Një  ngjarje e rëndë  ka ndodhur në  Gjermani, ku tre persona janë  vrarë në lagjen në Montabaur,  përfshirë dhe një fëmijë.

Policia gjermane, ka njoftuar se i dyshuari kishte plagë të rënda, në momentin kur njësitë  speciale kanë hyrë në shtëpi.

Policia ka sqaruar se vrasjet, kanë ndodhur pas disa mosmarrëveshjeve familjare.

Detaje të tjera të vrasjeve, nuk janë ofruar nga policia.

Hetimet janë duke u kryer nga prokuroria publike dhe departamenti i krimeve në policinë gjermane.


Shtuar 26.01.2024 08:07