Merret vendimi përfundimtar për shkollat (VIDEO)

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të ulëta do të shkojnë në pushim një javor.

Kështu u tha në mbledhjen e komitetit e cila është duke u mbajtur edhe aktualisht.

“Nxënësit të shkojnë në një pushim javor, dhe në fund të asaj javës do të bëhet një vlerësim i situatës epidemiologjike dhe do të vendosim se si të shkojmë”, u deklarua gjatë kësaj mbledhjeje.


Shtuar 19.03.2021 17:11