Falsifikonin teste Covid, 10 të arrestuar, mes tyre dhe 3 mjekë

Policia ka vënë në pranga 10 persona për falsifikim të testeve të Covid-19. Mes të arrestuarve janë 3 mjekë dhe sekserë të agjencive të udhëtimit.

Ata shisnin teste fiKtive kundrejt pagës 35-40 euro./albeu.com

Vijon…

 

Shtuar 21.06.2021 12:05