Del rezultati në Finiq, si u ndanë votat për PS, PD dhe LSI

Ka përfunduar numërimi i votave edhe në Bashkinë Finiq, ku sipas shifrave të publikuara nga KQZ fituese rezulton Partia Socialiste.

Konkretisht, PS ka fituar me 2208 vota, e ndjekur nga PD me  1422 vota dhe më pas LSI me  vetëm 183 vota.

Ndërkohë vijon numërimi në qarkun Vlorë dhe në qarqe të tjera të vendit.

Shtuar 27.04.2021 00:21