Çfarë lanë pas përmbytjet në Gjermani (FOTO LAJM)

Në Gjermani shirat e mëdha shkaktuan përmbytjen më të mëdha të ndodhur në 700 vite në vend.

Përmbytjet e 15 korrikut vrau më shumë se 160 njerëz në Gjermani. Kjo erdhi dhe si pasojë e lëshimit të alarimit nga sistemi paralajmërues i stuhive.

Tashmë që katastrofa mbaroi, njerëzit janë rikthyer në shtëpitë e tyre të shkatërruara dhe gjithçka me çfarë janë përballur mund t’i shikoni në fotot më poshtë.


Shtuar 21.07.2021 17:50