I zhdukur prej më shumë se 8 muajsh, gjendet i pajetë i mituri 15 muajsh

Një fëmije 15 muajsh është gjetur i pajetë në bregdet. BBC shkruan se trupi i gjetur është ai i një fëmije 15 muajsh të zhdukur, i cili vdiq në tetor të vitit që kaloi.

Fëmija, i quajtur Artin, vdiq së bashku me katër anëtarë të familjes kur anija me të cilën po udhëtonin u fundos në tetor. Familja kurdo-iraniane ishte përpjekur të arrinte në Mbretërinë e Bashkuar nga Franca. Të afërmit e familjes kanë folur për pikëllimin dhe hutimin e tyre ndërsa prisnin të dëgjonin se çfarë kishte ndodhur me Artin.

“Ne nuk kishim raportuar një foshnjë të zhdukur në Norvegji dhe asnjë familje nuk kishte kontaktuar policinë. E përgjithshme blu nuk ishte as një markë norvegjeze dhe që tregonte se fëmija nuk ishte nga Norvegjia,” thuhet në njoftimin e policisë.


Shtuar 7.06.2021 15:47