Familjet mbretërore jetojnë si në përrallë? Mendojeni dhe njëherë pasi të lexoni këto 10 rregulla strikte

Të qenit pjesë e një familjeje mbretërore mund të duket si një përrallë. Por me siguri do të ndryshoni mendim sapo të lexoni këto rregulla që duhen ndjekur.

1.Kur mbretëresha ngrihet në këmbë, të gjithë duhet të ngrihen.

2.Përulja para mbretëreshës është e detyrueshme

3.Çiftet e familjes mbretërore nuk mund të kapen për dore.

4.Asnjë martesë nuk bëhet pa miratimin e mbretëreshës.

5.Në udhëtime, pjesëtarët e familjes mbretërore duhet të kenë patjetër një veshje të zezë në valixhe.

6.Familja mbretërore nuk mund të ushqehet me ushqime deti në restorant.

7.Gratë e familjes mbretërore duhet të mbajnë kapele gjatë takimeve zyrtare.

8.Kurora është vetëm për të martuarat në familjen mbretërore

9.Asnjë grua e familjes mbretërore nuk mund të veshë dekolte.

10.Kur mbretëresha vendos çantën në tavolinë, darka ka mbaruar.