Deklarata e shoqes së Meghan na habiti të gjithëve: Të gjithë e dinin dhe po shtiren

Rreth intervistës së Meghan Markle kanë folur shumë persona të njohur ose jo dhe së fundmi edhe shoqja e saj e ngushtë:  Janina Gavankar.

Piëkrisht pas ditës së djeshme në të cilën pallati mbretëror dha një deklaratë në emër të William për intervistës e Meghan dhe Harry, shoëja e saj Janina ka dhënë komentet e saj të cilat habitën shumë njerëz pasi ajo flet për prova të tjera dhe hedh poshtë deklaratën e familjes mbretërore.

“Ne e pamë të vërtetën. Ne jemi të gjithë të lumtur që jemi në një epokë të re. Ju e dini, ne duhet të themi të vërtetën. Gjërat janë ndryshe tani, por është bukur t’i shohësh ata tek ndihen të lirë. Nuk e di kush e dinte, por unë e di që familja dhe stafi e dinin. Ne pamë se si u ndërtua një mur rreth saj. E dini, pasi lexova këtë deklaratë të shkurtër që doli nga Pallati Buckingham sot, unë ndjeva dy gjëra. Unë mendova: Unë jam shumë mirënjohës që ata më në fund po e pranojnë përvojën. Por në anën tjetër, unë e di se familja dhe stafi ishin të vetëdijshëm për shkallën e saj dhe ka shumë email dhe tekste për ta mbështetur atë.”

Mesa duket Harry dhe Meghan nuk do ta lënë këtë çështje me kaq…

Shtuar 12.03.2021 11:03