Anulohet dorëheqja e Zoran Zaev

Dorëheqja e Zoran Zaevit nga pozita udhëheqëse në LSDM është shtyrë para organeve partiake, pasi partia njoftoi se Këshilli Qendror dhe Ekzekutiv nuk do të mblidhen sonte për shkak të tragjedisë që ndodhi në Bullgari.

“LSDM dhe i gjithë populli ynë është në dhimbje dhe pikëllim për tragjedinë e tmerrshme që ndodhi në Bullgari. Mbledhjet e planifikuara të KQ-së dhe Komitetit Qendror janë shtyrë. Ngushëllime familjeve dhe gjithë popullit tonë”, thonë nga LSDM.

Seancat u caktuan me kërkesë të Zaevit, i cili paralajmëroi se do të kërkojë njohjen e dorëheqjes së shpallur më 31 tetor, pas raundit të dytë të zgjedhjeve dhe rezultateve të dobëta të koalicionit qeverisës.


Shtuar 23.11.2021 17:21