Antonela e “Për’Puthen” habit me deklaratën: Më ka përdorur vëllai!

Në rubrikën ‘Trotuar’, në ‘E diell”, temë diskutimi është nëse pushimet verore do të kaloheshin më mirë çift apo single.

Ish konkurrentja e ‘Për’Puthen’, Antonela Berisha tha se meshkujt që kanë partneren në krahë janë më të spikatur nga femrat dhe mori një shembull kur vëllai i saj kishte përdorur të dyja motrat për të bërë për vete femra të tjera.

“Këta meshkujt që janë çift janë më të spikatur nga femrat. Psh., vëllai im i madh më ka përdorur mua dhe motrën time që jemi super yje të dalim në Milano se do të zinte femra. Ai shkonte në tualet dhe femrat mbas tij, ky kanë lekë thoshin, se këto të dyja janë të mbajtura dhe yje. Ashtu siç mund të më përdorin mua shokët e mi”, tha Antonela.


Shtuar 13.06.2021 22:31