Aksion masiv policor në disa qytete, arrestohen të paktën 6 persona

Të paktën gjashtë persona janë arrestuar në aksionin e madh për kontrabandën e emigrantëve, të cilin sot e realizoi policia.

Në aksion, siç thonë burime nga hetimi, është shkatërruar një grup i organizuar.

Aksioni për shkatërrimin e grupit të kontrabandistët realizohet në Shkup, Shtip, Veles dhe Vallandovë.

Sipas burimeve të hetimit te kontrabandistët është gjetur edhe drogë.

Nga MPB konfirmojnë se po vijon aksioni, por detaje paralajmërojnë pas përfundimit të tij.


Shtuar 2.06.2021 15:31