A është kjo video prova përfundimtare se fantazmat ekzistojnë? (VIDEO)

Shpesh në shoqëri hasim në debate të ndryshme për ekzistencen e fantazmave, por asnjëherë nuk mund të vimë deri tek një përfundim i përbashkët se në fakt ekzistojnë apo jo.

Kjo video që tregon se si lëvizë një lodër afër një vajze fjetur ka bërë gjiron e botës, duke hapur dyshime të mëdha tek njerëzit.

Video është xhiruar duke përdorur kamerë infra të kuqe dhe njerëzit po konsiderojnë se është provë e mjaftueshme që vërteton ekzistencen e fantazmave.

Natyrisht, debatet dhe komentet kanë qenë të ndryshme. Disa e kanë cilësuar si shumë të vërtetë e disa të tjerë e kanë cilësuar si një mashtrim.

Sipas mediave, video është xhiruar në Indi dhe ka qarkulluar nepër mediat kineze.


Shtuar 21.12.2021 18:58

Tags: