A do të futet Basha në Parlament? Përgjigjet Yuri Kim

Ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, Yuri Kim ftuar sot në Opinion është shprehur lidhur me prezencën e PD-së në Parlament në shtator.
Sipas Kim, PD do të marrë pjesë pavarësisht gjithckaje.

Fevziu: A mendon se PD do të marrë pjesë në Parlament?

Kim -Po.

Fevziu: Edhe nëse nuk e pranojnë rezultatin?

Kim-Mendoj se gjithcka tjetër që mund të jenë duke thënë bën shumë të qartë se ata do të jenë në parlament në shtator dhe kjo është shumë e rëndësishme.

Fevziu: Ka shumë zëra që i thonë Bashës të ndahet nga ambasadorët sepse ata mbështesin Ramën?

Kim-Njerëzit janë të lirë të shprehin pikëpamjet e tyre. Unë për vete e di cila është detyra ime. Ajo është të përfaqësoj SHBA në Shqipëri. Ne kemi një marrëdhëni të ngushtë me Shqipërinë dhe duam që të jetë akoma më e ngushtë. Nuk ka rëndësi kush është në pushtet. Kemi punuar jashtëzakonisht mirë me cilindo që është zgjedhur nga populli shqiptar.

Shtuar 18.05.2021 10:05