8 vite Rama në qeverisje! Lazarati nuk e tradhton PD, voton masivisht blu

Edhe në këto zgjedhje vendore, Lazarati ka votuar masivisht blu.

Në zgjedhjet e 25 prillit, nga 5 kuti votimi që u numëruan rezultoi se PD mori 1599 vota, LSI mori 117 vota dhe Partia Socialiste, vetëm 94 vota.

Nga ana tjetër, PS fitoi thellë në Gjirokastër duke marrë 3 mandate, PD, 1 dhe LSI 0.