Zbuloni kush po gënjen: Testi që tregon shumë për inteligjencën tuaj

Burri është kthyer nga sporti i snowboard. Por kur u ribashkua me miqtë e tij, ai kontrolloi gjërat e tij dhe vuri re se ushqimi i tij po mungonte, kështu që pyeti miqtë e tij nëse ata dinin ndonjë gjë në lidhje me të. Gruaja e parë tha se ajo kishte qenë duke bërë patinazh gjithë ditën, dhe tjetra tha se ajo ka qënë duke pirë të njëjtin lëng pranë zjarrit që nga mëngjesi. Burri buzëqeshi menjëherë sepse e dinte që njëri prej tyre po gënjente. Por si?

Gruaja me gotën në dorë po gënjën. Pse? Sepse nëse do të ishte e njëjta pije apo gotë që nga mëngjesi akulli do të kishte shkrirë!


Shtuar 24.05.2021 08:37