Vetëm 20 vjeç, por ka gjuhën më të gjatë dhe të shpejtë në Indi (VIDEO)

Indian Praven vendosi një rekord kombëtar me gjuhën më të gjatë dhe më të shpejtë.

Gjuha e tij është e gjatë 10.8 cm dhe me të mund të kryejë mrekulli të ndryshme.

Një nga truket është se preku hundën me gjuhë 219 herë në minutë.

Qëllimi i tij është të hyjë në Librin e Rekordeve Guinness dhe të le të gjithë botën të dinë për të.


Shtuar 4.07.2021 20:05

Tags: , ,