TEST/ A mund ta gjeni macen të fshehur mes ndërtesave?

Ky ilustrim interesant tregon një grumbull ndërtesash të larta bardh e zi ndërsa një mace gjendet e fshehur mes ndërtesave.

Ilustrimi i cili u shpërnda në Reddit, ju sfidon ta gjeni macen në 10 sekonda.

Do t’ju duhet durim dhe ndoshta një xham zmadhues, në mënyrë që ta deshifroni këtë kuriozitet.

Nëse keni nevojë për një ndihmë, atëherë macja gjendet në pjesën e majtë të ndërtesave.

Përdoruesit thanë në Reddit se arritën ta identifikonin macen brenda pesë deri në 10 sekonda, por disa e patën më të vështirë.

Shtuar 14.09.2022 11:58