Pse gratë shkojnë në tualet si grup?

Është një nga pyetjet më të mëdha të një burri: Pse gratë shkojnë në tualet grup?

Burrat përdorin tualetin ekskluzivisht për nevoja fizike! Më së shumti, ata mund të hedhin një vështrim të shpejtë në pasqyrë dhe kaq! Vizita në tualet do të zgjasë vetëm disa minuta dhe rrallë do t’i shihni të shkëmbejnë biseda me burra të tjerë.

Përkundrazi, një grua jo vetëm që do të marrë një shoqe për shoqëri, por do të “harrohet” atje, duke e bërë popullsinë mashkullore edhe një herë të pyesë pse kalojnë kaq shumë kohë në tualet. Përveç fantazive më të çmendura, shpjegimi i vetëm logjik i dhënë nga një burrë është se natyra femërore është misteri më i madh i njerëzimit, kështu që ata as nuk shqetësohen për të zgjidhur enigmën e madhe! Ata janë të kënaqur me “shpirti i një gruaje është një humnerë” i ndjekur nga komente dhe shaka ironike. Por ne e dimë shumë mirë që enigma është shumë e thjeshtë dhe zgjidhja e misterit fillon nga shumë e thjeshtë përdorimi i ndryshëm!

Për ta bërë kohën të kalojë më lehtë

Ndryshe nga tualetet e burrave, tualetet e grave janë pothuajse gjithmonë të nxehta! Radha e pritjes zakonisht fillon nga brenda dhe arrin jashtë derës! Kjo është një nga arsyet pse shkojmë në tualet dy nga dy! Si do ta kaloni kohën tuaj duke pritur me kënaqësi në radhë nëse nuk keni ngjitësin për të thënë një fjalë?

Për t’u zbukuruar

Një grua gjithmonë dëshiron konfirmim! Edhe nëse ajo shikohet në pasqyrë dhe rezultati e kënaq atë, ajo përsëri do të dëshirojë një mendim të dytë. A është grimi intensiv? A iku buzëkuqi? Keni nevojë për pluhur shtesë për të mbuluar puçrrat? Leshi mbahet më mirë lart apo bie mbi supet? Të gjitha këto pyetje do të mbeteshin pa përgjigje dhe dilema do të ishte e madhe pa ndihmën e një ose më shumë shoqeve femra!

Për kritikën shoqërore

Ndoshta është pyetja më e madhe e burrave: Por çfarë bëjnë ata për kaq gjatë? Brenda tualetit të grave, ka analiza të analizave për çështje erotike dhe më shumë! Dhe një njeri do të pyesë? i arsyeshëm; “A nuk ka vend tjetër për kushërinjtë?” Sigurisht që ka por zhvillimet janë të shpejta dhe disa çështje kanë nevojë për “takim” të menjëhershëm. Në fund të fundit, ka çështje që nuk mund të diskutohen në prani të burrave! Pra tualeti është “kalaja” më e afërt për biseda të fshehta të vajzave.

Të flasësh për gjëra që meshkujt i konsiderojnë të mërzitshëm dhe t’i komentosh ato lirshëm

Një arsye tjetër pse gratë “tërhiqen” në tualet është sepse ne i gjejmë disa nga bisedat e burrave të mërzitshëm! Pra, nëse flitet për ushtrinë, makinat apo futbollin, gjëja më e mirë që mund të bëni është të bëni një pushim të shkurtër! Shkuarja në tualet na lejon jo vetëm të flasim për atë që na intereson vërtet, por edhe të komentojmë me kauzë bisedat budallaqe të meshkujve.

Për çështje të ndryshme … teknike

Cilat mund të jenë çështjet teknike? Para së gjithash fakti që shumë tualete nuk kanë një varëse rrobash kështu që dikush duhet të mbajë xhaketën ose çantën tonë! Mundësia gjithashtu për të veshur taka të larta dhe për të dashur të pushoni diku është e madhe ndërsa nëse jemi në ditë të vështira, duam të sigurohemi që të mos kemi asnjë njollë në fustan apo pantallona. Dhe sigurisht që problemet nuk ndalen këtu. Mjerë gruaja që vesh një bodysuit dhe për të qenë në gjendje të shkojë në tualet ajo duhet të bëjë një striptizëm të tërë! Edhe nëse një burrë tallet me ju për zakonin e preferuar të grave, ne kemi përgjigjen e duhur! Klikoni dhe lexojeni në faqen tjetër!


Shtuar 18.09.2021 10:25

Tags: , ,