Ndryshime të pashpjegueshme? Shkenca tregon çfarë i ndodh trupit kur dashuroheni (FOTO LAJM)

Në përgjithësi, njerëzit përpiqen të krijojnë shoqëri dhe dashuri në jetën e tyre. Për shembull, në vitin 2020, 64% e grave në të gjithë botën ishin në bashkëjetesë ose të martuara, por sa prej tyre dinë se si ndikon dashuria tek ato?

Pasi të bini në dashuri me një person tjetër, gjithçka, nga gjendja shpirtërore deri te qëllimet tuaja të jetës, mund të kthehet kokë e këmbë nga i dashuri juaj. Dhe disa nga këto ndryshime do të mbeteshin pa u vënë re nëse nuk do të ishte për kureshtjen e studiuesve.

Ne jemi të sigurt se dashuria është gjithmonë në ajër, prandaj nese jeni kurioz të dini  për efektet që ajo ka në trupin tuaj lexoni përbri fotove më poshtë.


Shtuar 31.05.2021 12:44