Na tregoni çfarë patë fillimisht të ju tregojmë anët sekrete të personalitetit tuaj

Bëje zgjedhjen tuaj!

Pëllumbi

Kjo zgjedhje shënon një moment në jetën tuaj. Në fakt, ndiheni sikur mund t’i besoni fjalët shumë dikujt që nuk e njihni!

Zgjedhja e një pëllumbi tregon pakujdesinë me të cilën ju shprehni mendimet: nuk ju intereson se çfarë efekti do të ketë tek të tjerët.

Ideja për të trajtuar jetën tuaj intime pa u shqetësuar për të tjerët duket se është gjëja më e rëndësishme për ju tani.

Por kini kujdes: kur lini pas dore mënyrën që zgjidhni për të folur me njerëzit e tjerë, do të gjendeni në situata që mund të bëhen shumë të pakëndshme!

Letër tradicionale

Qartë, preciz, konciz. Ju jeni shumë i mirë në komunikim. Njerëzit që zgjedhin alfabetin tradicional kanë ide shumë të qarta!

Për ju, biseda ose komunikimi me të tjerët është një pjesë jashtëzakonisht e rëndësishme e jetës dhe kjo është arsyeja pse doni që mesazhi juaj të jetë sa më i drejtpërdrejtë.

Letra është mjeti më i mirë për komunikim të drejtpërdrejtë me njerëzit.

Është e rëndësishme që të jeni të qartë për atë që besoni ose mendoni. Ju keni lindur për të bashkëvepruar me të tjerët.

Mesazh në një shishe

Nëse keni vendosur ta përcillni mesazhin në valët e detit, nuk ka dyshim: ju jeni një ëndërrimtar i vërtetë!

Në këtë pikë, gjëja më e rëndësishme për ju është të komunikoni me veten tuaj: nuk ju intereson nëse dhe kur mesazhi juaj arrin te të tjerët!

Besimi i mesazhit tuaj në shishe sinjalizon dëshirën që fjalët tuaja të enden dhe të arrijnë tek një bashkëbisedues.

Mënyra se si ju komunikoni është shumë e pazakontë dhe njerëzit nuk kanë gjasa të kuptojnë menjëherë se çfarë keni fjalën.

Prioriteti juaj tani është të lini mendimet tuaja të rrjedhin lirshëm.

Shtuar 21.05.2021 15:02