Këta janë timonët më të çuditshëm të makinave të bërë ndonjëherë (FOTO LAJM)

Timonët e makinave janë të rrumbullakët dhe kanë disa tuba apo jo? Epo, jo gjithmonë.

 

Që kur makinat janë krijuar në shekullin e 19, ato gjithmonë kanë pasur një timon të rrumbullakët.

Nga ajo kohë, sigurisht makinat janë bërë më të komplikuara dhe me më shumë opsione në timon, por baza e tyre ka mbetur e njëjta.

Mirëpo me kalimin e viteve, ka pasur disa prodhues që janë përpjekur ta thyejnë këtë unitet të formës së timonit.

Ato nuk zgjatën kurrë, sepse nuk ishin të përshtatshme për përdorim. Prandaj sot kemi mbledhur të gjithë timonët më të çuditshëm që janë prodhuar ndonjëherë.


Shtuar 3.05.2021 11:51

Tags: ,