I çon foto të dashurës, por një detaj zbulon tradhtinë. E gjeni dot? (FOTO LAJM)

Fëmijët në të vërtetë janë më të mirë në zgjidhjen e enigmave dhe testeve krahasuar me të rriturit. Kjo kryesisht sepse ata janë më mendje hapur, gjë që u jep atyre mundësinë të mësojnë më shumë gjëra. Kjo është arsyeja pse disa gjëegjëza mund të mos jenë aq të lehta për të rriturit.

Në foto ju shihni një djalë i cili i ka çuar të dashurës së tij Tina një foto nga shtëpia, por një detaj e zbulon se ai është duke e tradhtuar. Arrini ta shihni dhe ju këtë detaj?

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Tina kupton tradhtinë e të dashurit nga shenja e buzkuqit që ka ngelur tek gota që ndodhej në tavolinë.


Shtuar 8.08.2021 17:14