10 komedi romantike për t’u parë fiks në një të diel me shi

Nëntor, e diel, kohë me shi. Asnjë plan nuk është më interesant sesa një kafe e ngrohtë mbi shtrat, ca biskota dhe filma të mirë. Ose filma që i keni parë me qindra herë dhe doni t’i shihni sërish sepse thjesht ju kujtojnë periudha të bukura të jetës. Mjaftohuni me melankolinë që ju jep koha sot dhe ndryshojeni humorin me komeditë romantike të listës më poshtë. S’ka asnjë titull që s’do të donit ta shihnit!

1. E fillojmë me “10 things i hate about you”

2. “Confessions of a Teenage Drama Queen” ose siç e kujtoni ju nga Junior Tv “Rrëfimet e një adoleshenteje”

3. “Dan in Real Life”

4. “Freaky Friday” (‘E premte e frikshme’ ishte gjithmonë opsion i mirë!)

5. Lizzie McGuire

6. “The Parent Trap” a.k.a filmi që s’të mërzitet kurrë.

7. “The Princess Diaries”

8. “Three Men and a Little Lady”

9. “While You Were Sleeping”

10. “The Last Song” nëse doni të shihni sërish bashkë Miley-n dhe Liam.


Shtuar 14.11.2021 13:57