999 rezultate për

sfishta

Pacolli do karantinohet me kushte të veçanta? Flet Sfishta Në Qendrën Studentore e cila është shndërruar në karantinë, për momentin janë prezent 183 persona, ndërsa në ditët në vi
I ndan vajzën, krushku vret krushkun pasi i kërkon të pamundurën... Pas ndarjes së vajzës nga burri, babai i saj i ka kërkuar familjes së dhëndërit 4 gjaqe dhe 200 mijë euro. I ndjeri
Sfishta dënohet me 6 vite burg për rrëmbimin e një personi Arben Sfishta është dënuar nga Gjykata e Prishtinës me gjashtë vjet burgim për veprën penale të kidnapimit në bashkëkrye