999 rezultate për

danaj

Partite shqiptare ne Maqedoni shprehen rreth propozimit te Danajt Partitë politike shqiptare shprehen se janë të gatshme të bashkëpunojnë dhe të unifik
Danaj: Ja si do te behet "Shqiperia natyrale" Studjuesi Koço Danaj i ftuar në një intervistë për televizionin Oranews, ka shpjeguar të