Nesër nis muaji i Madhërishëm i Ramazanit, Rama ka një thirrje për besimtarët (VIDEO)

Nesër nis Muaji i Madhërueshëm i Ramazanit.

Lidhur me këtë muaj të rëndësishëm për besimtarët mysliman ka reaguar kryeministri Edi Rama.

Kryeministri Rama uron besimtarët mysliman për muajin e Ramazanit.

“NJË URIM PËR BESIMTARËT MUSLIMANË PËR MUAJIN E RAMAZANIT DHE NJË FALENDERIM I MEGJITHËZEMËRT KLERIT SHQIPTAR E PËR TË GJITHË BESIMTARËVE TË VENDIT TONË PA DALLIM🙏🇦🇱🕌⛪️”


Shtuar 23.04.2020 17:44