Minjtë “grushtojnë” njëri-tjetrin, macja bën sehir

Dy minj janë filmuar në një situatë të pazakontë në Singapor, ndërkohë që tej është macja që i sheh me mjaft kuriozitet.

Minjtë luftojnë me njeri-tjetrin, ndërkohë që aty pranë gjendete dhe një mace, e cila nuk ndërhyn, por sheh me kureshtje se çfarë ndodh mes minjve.

Videoja ka marrë mjaft vëmendje në rrjetet sociale, ndërsa ka patur mjaft prej tyre që kanë bërë shaka duke thënë se koronavirusi tani e ka ndryshuar tërësisht botën. /albeu.com


Shtuar 16.07.2020 15:39