Kastro Zizo flet për ndërprerjen e programit të tij: Emisionit tim iu pre koka (VIDEO)

Në një lidhje për “Rreze Dielli”, Kastro Zizo ka folur për ndërprerjen e programit të tij “Late Night show”.

Ai ka thënë se nuk e ka kuptuar pse ka ardhur ky vendim, pasi audienca nuk duhet të ‘ushqehet’ vetëm me edicione informative. Sipas Kastros, programet argëtuese duhet të jenë më të pranishëm për njerëzit në një kohë si kjo.

“Unë mbylla kontratën me një media tjetër dhe diku para një muaji do të filloja transmetimin e “Late Night show”, është një format që mua më del natyrshëm, por iu dha prioritet informacionit.

Edhe këtë pjesë nuk e kuptoj dot. Në këto kohë prioritetesh, gazetarët janë, nuk e kuptoj pse duhet tu ‘pritet koka’ programeve argëtuese, kur në këtë kohë ato duhet të jenë më shumë për njerëzit”, është shprehur Kastro.


Shtuar 8.04.2020 06:59