17 vjeçaret “godasin” sërish, shkelma e grushte në mes të shkollës (VIDEO)

Njw sherr mes dy 17 vjeccareve ka ndodhur ditwn e djeshme nw Stacionin e Autobusëve në Gjakovë.

Vajzat, nxwnwse tw njw klase kanw goditur dhe shkulur flokwt njwra tjetrwqs pwr arsye qw ende nuk janw bwrw tw ditura.

Pamjet janw filmuar nga njw tjetwr adoleshent, e aty nuk kanë munguar as kalimtarët e rastit të cilët kanë ndërhyrë për t’i ndarë vajzat.

Rastin në polici e ka raportuar një nxënëse 17-vjeçare e cila ka deklaruar se nuk është në dijeni se cili është shkaku i sulmit ndaj saj.


Shtuar 28.01.2020 10:24